Gebruikerservaringen

Stofzuigers zijn niet meer weg te denken als gereedschap in de bouwsector. Maar voldoen ze eigenlijk wel aan de wensen van de gebruiker? Doen ze ook wat beloofd wordt, namelijk stof opzuigen en niet aan de achterkant weer uitblazen?

Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv vindt Airbo de beste keus

Als stofzuiger viel ons Airbo al snel op, gezien de testresultaten en de robuustheid. Na testen wisten wij het zeker: Airbo is de beste keus.Om de gezondheid en veiligheid op de bouwplaats blijvend te kunnen waarborgen, investeert Rottinghuis in kwalitatief hoogwaardige gereedschappen en hulpmiddelen. Daarbij hoort ook stofafzuiging. Gerard de Vries van Rottinghuis verteld hierover: lees verder

Score

Kok voegwerken en stucadoorwerken

Roelof Kok:Wij hebben vaak grote klussen, met erg veel stof-Deze stofzuiger heeft een ongelovelijke zuigkracht. lees verder

Score

Enrico Tap van Bouwservice Enrico Tap

Ik ben best wel kritisch als ik gereedschap koop;ik had al wat gehoord over de AIRBO stofzuiger en mocht de stofzuiger een dag gebruiken om te testen,ik doe veel slijpwerk in de provincie groningen door de aardbevingsschade.  deze stofzuiger  maakt waar wat er over gezegd word!
Volg Enrico Tap ook op facebook

Score

Klussenbedrijf Ten Boer
Wij doen heel veel slijpwerk buiten maar misschien nog wel meer binnenrenovatiewerk,we laten nu vaak de stofzuiger buiten de ruimte staan waar we aan het werk zijn,want er kan 15 mtr slang aan en zuigt dan nog perfect alles op!

Score

Anton’s Heerd en Haard
Ik had een stofzuiger nodig die eigenlijk alles aankan.ook omdat ik vaak werk  bij mensen thuis in woonkamer, keuken of badkamer  is deze stofzuiger een uitkomst,waar je vroeger een grote stofwolk zag en je alles moest afplakken met folie en tape durf ik nu gerust de haakse slijper in bijv een tegel te zetten en: ik kan er ook de schoorsteen mee leegzuigen!….

Score