AIRBO Bouwstofzuigers

Er zijn verschillende uitvoeringen en opties mogelijk bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend advies op maat…

Na veel feedback uit de praktijk kozen wij de beste:de  AIRBO fijnstof stofzuiger TNO gekeurd,

De AIRBO stofzuigers voldoen aan de strengste ARBO eisen en is in diverse combinaties door TNO gecertificeerd
Deze bouwstofzuiger is dé oplossing voor uw stofproblemen maar kan natuurlijk ook dienst doen als universele stofzuiger. Toepassingen: voegenfrees, haakse slijper, sleuvenzaag, muurfrees etc.

Gebruik hem voor:

– Haakse slijper
– Sleuvenzaag
– Muurfrees
– Parketvloer- schuurmachine
– Boorhamer
– Hakhamer
– En vele andere bouwmachines

Deze bouwstofzuigers zijn onmisbare partners in stofvrij werken en zuigen tot 15 meter probleemloos!

Leverbaar in 3 types  voorzien van een of twee motoren van 1200 watt.
De grote van de ketel is 23 of 40 liter.

Supersterk Structofoam
Het laatste wat je wilt is een machine die niet lang meegaat. De Airbo stofzuigers zijn gemaakt van supersterk structofoam, de kwaliteit hiervan is bewezen in de praktijk.

Grote wielen en beugel voor transportgemak
De airbo 2440 heeft aan de achterzijde twee grote stabiele wielen voor transportgemak. Uit de bus, over een drempel, de trap op…met de duwbeugel sta je nooit voor het blok.Twee zwenkwieln aan de voorzijde geven je vrijheid.

Twee Bypass-motoren, één schakelaar
Dankzij de twee Bypass-motoren van elk 1200 W is de airbo als enige in staat om te voldoen aan de TNO-prestatietoets. de AIRBO is  is reeds enkele jaren op de markt en door  TNO getest en goedgekeurd op stifklasse H-filtratie én de
A-classificatie industriële stofzuigers.Dit dubbele predikaat van TNO onderscheidt hem van alle andere industriële stofzuigers.

40 Liter inhoud voor ongestoord werken(type 2440)
Ooit meegemaakt dat je werk bijna klaar was, maar de stofzak vol? Met de Airbo zal je dat niet snel gebeuren: 40 liter inhoud (5 tot 15 kilo stof),éénmalige stofzakken.

Gebruiksgemak moet voorrang hebben!
Gereedschap start vanaf de fijnstofzuiger(accesoire)  Vanzelfsprekend start je gereedschap door het inschakelen van de airbo. Uitschakelen geeft een korte naloop zodat ook het laatste beetje stof opgezogen wordt.

Gebr. Hoen is officieel partner van Airbo producten bekijk alle Airbo stofzuigers en accessoires op stofweg.nl  logo-airbo