Over ons

Gebr. Hoen is een ervaren totaalleverancier van ijzerwaren, gereedschap en bouwbeslag voor zowel professional als particulier. Wij zijn actief in de drie noordelijke provincies met klanten uit verschillende branches, uiteenlopend van de bouw tot de industrie. Wij bieden voor ieder wat wils. Iedere klant kan bij ons terecht voor informatie en persoonlijk advies.

Ons team

Schelto Hoen

Schelto Hoen

Directie

Richard Bijsma

Richard Bijsma

Magazijnchef

Junior Oedairamsingh

Junior Oedairamsingh

Medewerker magazijn en logistiek

Markus Keizer

Markus Keizer

Verkoop binnendienst

Dave van Tricht

Dave van Tricht

Medewerker magazijn en stofvrij werken specialist

Bert Henkelman

Bert Henkelman

Logistiek medewerker

Jan Willem Vijfschaft

Jan Willem Vijfschaft

Verkoop buitendienst

Leon Bierling

Leon Bierling

Medewerker magazijn en reparaties

Franky Douma

Franky Douma

Medewerker magazijn en logistiek

Vacature

Verkoper (m/v) binnendienst ijzerwaren, hang- en sluitwerk en gereedschappen

Voorzie jij met jouw vakkennis, enthousiasme en passie voor de bouw onze klanten accuraat en klantvriendelijk van het juiste advies en product?

Wegens toenemende drukte hebben wij binnen ons team ruimte voor een nieuwe collega. Het gaat om een afwisselende functie. Met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten uitstekend geholpen worden, goederen zorgvuldig verwerkt worden en dat de showroom en netjes bij staat.

Je takenpakket bestaat uit:
Klanten helpen aan de balie. De veelal bouwbedrijven, voorzie je van het juiste professionele advies en het juiste product. Onze producten bestaan uit gereedschappen, hang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen (schroeven, kitten, purschuimen, verankeringen, lijmen, ijzerwaren etc.) en nog een heel breed scala van producten en bouwmaterialen die onze klanten gebruiken. Klanten bespreken hun technisch probleem en wij adviseren een oplossing!

Dus heb jij ervaring met en beschik je over kennis van ijzerwaren en hang- en sluitwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer direct door een  mail te sturen naar: shoen@gebrhoen.nl

Al meer dan 75 jaar is Gebr. Hoen hét adres voor de aanschaf van uw complete machinepark. Wij begrijpen als geen ander de eisen die u stelt aan uw gereedschap en samen met u leveren wij de beste oplossing voor uw bouwproject. Wij zijn gespecialiseerd in alle branches die in de bouw vertegenwoordigd zijn.

Denk hierbij aan: grond-, weg- en waterbouw, beton- en funderingsbouw, las- en constructiewerk, metsel- en voegwerk, stuc- en tegelwerk, timmer- en interieurbouw, installatie, schilder- en glaswerk, dakbedekking, etc. Wij bedienen met name vaklieden uit de bouw en professionele doe-het-zelvers de hoge kwaliteitseisen stellen.

Deze kwaliteit begint wat ons betreft bij de producten die we verkopen. Vooraanstaande merken zoals Airbo, Flex, Festool, en Panasonic hebben er voor gekozen om bij ons een “shop in shop” te openen. Topmerken die voor het rayon Groningen vertrouwen op Gebr. Hoen.

Wij onderscheiden ons door een brede vakinhoudelijke kennis. Wanneer u ons belt of mailt kunt u rekenen op direct een gedegen antwoord op uw vraag. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze showroom waar wij een groot assortiment van o.a. ijzerwaren, gereedschappen, elektrische machines, bouwartikelen, afrastering en bevestigingsmaterialen fysiek op voorraad hebben en waar u naar hartelust kunt testen en informatie kunt inwinnen.

Wij staan voor: Snel en helder zaken doen, een no nonsense mentaliteit, passie voor producten en compleet- en veelzijdigheid.

Deze kernwaarden voeren wij ook door in onze bewust gekozen specialistische webwinkels. In tegenstelling tot sommige andere webwinkels zijn onze winkels geen “doorvoerwebwinkels” maar kunt u vertrouwen op levering uit voorraad en gedegen productkennis over de producten die we verkopen.

We zijn u graag van dienst

Contact met ons

Sfeerimpressie